Roll Up med banner og print til din messe og udstilling

NettoSkilte fører et bredt udvalg i kvalitets roll-up i forskellige bredder, der er perfekte til din næste messe eller udstilling, ligesom de er velegnede i receptionen, i butikken eller konferencelokalet.
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og selv om vi har markedets laveste priser på roll-ups, så er du garanteret et produkt i en god og stabil kvalitet og printet er altid udført i højopløselig fotokvalitet. Vi printer ud fra din(e) leverede fil(er) eller vor grafiske afdeling klarer fremstilling af dine tryk fil(er).

De mest gængse bredder er 80 og 85 cm, men de fås helt “nede fra” 30 cm i bredden til 150 cm brede.

Roll-Up Med Print Classic 85cmGreen Classic er den mest solgte model, der er en robust og stabil roll up udført i alu kassette og print leveres færdigmonteret og klar til brug.
Banneret er PP Film med sølvbagside, der forhindre gennemskin af lys.
PP Film har en flot satin overflade og gengiver billeder i høj fotokvalitet.

Der medfølger en foret, sort bæretaske.

Den synlige højde på alle Classic modellerne er 200 cm.

 


RollUp Med Print Kampagne model 85cmVor kampagne model i Roll-Up, er en 85 cm bred roll up med synlig højde på 200 cm og selve banneret trykkes lige som ovenstående Classic model på PP Film. Den eneste forskel er at selve roll-up systemet er udført i en lettere alu konstruktion (tyndere aluminium) og den medfølgende bæretaske er ikke foret.

 

 

 

 

 


Roll-Up med Print Exhibit 85cmGreen Exhibit modellerne leveres med banner i kraftig SolTex, der er et stoflignende materiale, som opfylder kravene til B1 certificering.

B1 certificering er på nogle messer et krav mht brandsikkerhed.

Der medfølger sort, foret bæretaske.

 

 

 

Se mere om de forskellige modeller og billige priser af på roll up med banner og print KLIK HER