NettoSkilte

Net2Skilte-Logo-Ny-2D-PayOff-300
NettoSkilte’s webshop finder du på net2skilte.dk

Vi garanterer Danmarks laveste priser på gadeskilte, klaprammer / snaprammer, messevægge og messediske, roll-ups, brochureholdere og meget andet.
Finder du varerne billigere andetsteds inden for 14 dage efter dit køb, ja så udbetaler vil blot differencen !

Alt er på lager – 7.000 m2 store lager her i Danmark, og alt er til til omgående levering og bestiller du inden kl. 11 – så har du varerne dagen efter.

Her på siden er der ikke produkt præsentationer, de findes alle med billeder, teknisk information m.m. i webshoppen.
I stedet vil vi her på siden løbende skrive i en blog, med råd, vejledninger, spørgsmål og svar.

Ud over alle lagervarer, specialfremstiller vi også streamers og etiketter, roll-up med banner og print, messevægge med print og messediske med mere ligeledes med nøjagtigt det print og budskaber som du ønsker, enten det er fra en færdig trykklar fil, eller vor grafiske afdeling laver printfiler. Du får naturligvis korrektur og vi printer ikke før du er tilfreds med opgaven.

Ring endelig på tlf: 74 83 42 50 hvis du har spørgsmål, eller har en opgave der er lidt anderledes end vore standard produkter vi webshoppen, vi er altid klar til at tage en udfordring op, og vil gøre alt for at løse din opgave, på bedst mulige måde. Ingen opgave er for lille eller for stor og vi leverer altid til den aftalte tid.

Mangler du billedrammer til dine flotte billeder, så findes billedrammer i ALU hos Net2Skilte til Danmarks bedste priser !