Lidt historie om Meyer Reklame

Meyer Reklame, et lille og effektivt reklamebureau
Hans Meyer etablerede marts 2002 reklamebureau i Toftlund.

Starten var udelukkende med salg, tryk og distribution af kalender projekter, men firmaet udviklede sig hurtigt til også at kunne levere alt i tryksager, som brevpapir, kuverter, visitkort, brochurer, reklame artikler og lignende. Fokus har siden starten ligget på at kunne tilbyde kvalitets produkter med god service, til yderst konkurrence dygtige priser!

Herefter fulgte udviklingen med også at kunne tilbyde hjemmesider og webshops til priser der var til at betale!

Storformat print blev næste step i udviklingen, da der begyndte at komme gang i online handlen med skilte, plakatrammer og messeudstyr i firmaets webshop Netto Skilte på webadressen net2skilte.dk, se hele det store udvalg her
Firmaet råder i dag over både storformat printere og skæreplotter og digital trykmaskine. Læs mere om hvad vi laver af forskellige opgaver af storformat i det separate menupunkt.

Næsten alt kan i dag produceres som digitaltryk og i forbløffende høj kvalitet.

Digitaltryk egner sig bedst til tryksager i mindre oplag og også til tryksager med variable data.
Generelt vil det oftest være billigst at digitaltrykke i oplag op til 500 eksemplarer. Over 500 stk anbefaler vi at benytte offset tryk – se menuen OFFSET TRYK.

Meyer Reklame er dig og din virksomhed behjælpelig med enhver form for fremstilling af tryksager i offset tryk, rotationstryk og heatset tryk og rådgiver også gerne i forbindelse med valg af de forskellige tryk metoder , valg af papirtyper og lignende.

Er det mindre oplag som du har brug for, anbefaler vi digitaltryk. Se det separate menupunkt for dette.

Ring 74 83 42 50 og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din næste opgave, uanset om sagen er lille eller stor og du vil garanteret blive overrasket over vore konkurrencedygtige priser.